Kaygan yolda motosiklet kazası
Bandırma´da önceki gece saat 21.00 sıralarında meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir motosikletli kurye yaralandı.
Yayın: 05 Kasım 2019 - Salı 11:15
Güncelleme: 05 Kasım 2019 11:15
Kaygan yolda motosiklet kazası

Bandırma´da önceki gece saat 21.00 sıralarında meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir motosikletli kurye yaralandı.
Bir hazır yemek firmasında motosikletle dağıtımdan dönen 21 yaşındaki Batuhan Y. adındaki kurye, Ordu Caddesi´nde hemzemin geçidi geçtiği sırada hangi araçtan döküldüğü belirlenemeyen yağ tabakası sebebiyle aracı kaydı. Kayma sonunda yere düşen genç kurye kaskı sayesinde kazayı hafif yaralarla atlatırken olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Yaklaşık 500 metre uzunluğa kadar uzayan yağ izlerinin bulunduğu caddede kaymayı önlemek için belediye görevlileri tozlama yaptı.
Haber : Erdem Özcan

Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor

2

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

3

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

4

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

5

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

6

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

7

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!