Erdek Tarım İlçe ve Orman Müdürlüğü´nden kandil lokması
Erdek´te 2019/2020 zeytin hasat sezonu tüm hızıyla sürerken, Mevlit Kandili dolayısıyla lokma hayrında bulunan
Yayın: 09 Kasım 2019 - Cumartesi 03:52
Güncelleme: 09 Kasım 2019 03:52
Erdek Tarım İlçe ve Orman Müdürlüğü´nden kandil lokması

Erdek´te 2019/2020 zeytin hasat sezonu tüm hızıyla sürerken, Mevlit Kandili dolayısıyla lokma hayrında bulunan Erdek Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, bizzat bahçelere kadar giderek hasat çalışmalarını yürüten çiftçilere kandil lokması ikramında bulundu.
Erdek Tarım ve Orman İlçe Müdürü Dilek Işıktaş´ın organizasyonunda, müdürlük personeli tarafından zeytin hasadı devam eden bahçelere gidilerek zeytin üreticilerine ve çalışanlarına kandil lokması dağıtımı gerçekleştirildi.
Erdek merkez ve bağlı kırsal mahallelerde yer alan zeytin bahçelerinde, zeytin hasadı çalışmalarını yürüten müstahsil ile çalışanlarına lokma ikramında bulunan Erdek Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü görevlileri, Mevlit Kandili´nin önemine değinerek bu gecenin herkes için hayırlara vesile olmasını temenni ederek, zeytin hasadı yapan tüm çalışanlara kolaylıklar dilerken, kandil lokması ikram edilen çiftçilerde bu uygulamadan çok memnun kaldıklarını dile getirdi.
Haber: Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler:
  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

2

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

3

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

4

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

5

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!

6

Erdek’te yaz Kur’an Kursları coşkulu bir programla sona erdi

7

Erdek'te silahlı yaralama olayının şüphelisi yakalandı