Asfalt yol bozmanın M2si 350 Lira
İlçemiz cadde ve sokaklarında vatandaşlar tarafından tahrip edilen yolların M2 birim fiyatları belirlendi.
Erdek Haber
Yayın: 06 Ocak 2012 - Cuma 00:00
Güncelleme: 06 Ocak 2012 00:00
Asfalt yol bozmanın M2si 350 Lira
İlçemiz cadde ve sokaklarında vatandaşlar tarafından tahrip edilen yolların M2 birim fiyatları belirlendi.
Belediye ye ait yolların, her ne suretle olursa olsun tahrip edilmeleri 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu`nun 97. Maddesine göre, asfalt yol tahribinin M2`sinden 350 TL alınacak.
Asfalt yolun dışında, parke yol tahribinin M2`si 100 TL, Arnavut yol tahribinin M2`si 50 TL, mozaik, karo ve tretuar tahribinin M2`si 400 TL, beton yol tahribinin M2`si 250 TL ile hizmetin götürüldüğü toprak yolların M2`sinden de 30 TL ücret alınacak.
Tahrip edilecek yerin izin alınması durumunda, gidecek olan fen elemanlarının en boy çarpılması neticesi olan M2 üzerinden hesaplanır. Kazı işlemlerini vatandaşın kendisinin yapması durumunda ise % 50 indirim uygulanır.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı