Asker adayları davul zurna eşliğinde eğlendi
Bu yıl vatani görevini yapmak üzere ilçemizden gidecek 92/1 tertip asker adayları, coşku içerisinde davul, zurna eşliğinde ilçeyi dolaştı.
Erdek Haber
Yayın: 12 Şubat 2012 - Pazar 00:00
Güncelleme: 12 Şubat 2012 00:00
Asker adayları davul zurna eşliğinde eğlendi
Bu yıl vatani görevini yapmak üzere ilçemizden gidecek 92/1 tertip asker adayları, coşku içerisinde davul, zurna eşliğinde ilçeyi dolaştı.
Erdek`te geleneksel hale gelen, asker adaylarının ilçeyi dolaşması geleneğini 1992/1 tertip asker adayları 3 gün boyunca devam ettirdi.
Erdek`li gençlerden vatani görevini yapacak olan 1992/1 tertip asker adayları askere gitme coşkusunu arkadaşları ile birlikte, ilçenin tüm mahallelerini dolaşarak davul zurna eşliğinde halaylarla kutladı.
Askere gidecek gençleri karşılarında gören, ev ve işyeri sahipleri, ihtiyacı olan askerler arasında paylaştırılması için nakdi ve ayni yardımda bulunurken, herkesin ortak görüşü "Vatan borcu namus borcudur. İnşallah hepiniz sağ salim gider gelirsiniz" duasında bulunmayı ihmal etmedi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü