Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

ATABERK GÜZELLER CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI’NA ADAY OLDU

ATABERK GÜZELLER CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI’NA ADAY OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütleri’nde gençlik kolu kongreleri heyecanı devam ediyor. 1

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütleri’nde gençlik kolu kongreleri heyecanı devam ediyor. 11 Ağustos Pazar günü parti binasında kongresini yapmaya hazırlanan CHP Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için Ataberk Güzeller de adaylığını açıkladı.

18 yaşına girdiği andan itibaren Cumhuriyet Halk Partisine üye olduğunu ve o günden beri parti çatısı altında bulunduğunu hatırlatan 24 yaşındaki Güzeller yaptığı açıklamada “Kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi ailem, değerli parti büyüklerim, sevgili genç yol arkadaşlarım.

On sekiz yaşına girer girmez üye olduğum, bir neferi olmaktan gurur duyduğum Partimizin Erdek Gençlik Kolları Başkanlığı’na adayım.

Örgütümüzün öz gücü olan Gençlik Kolları’mızı daha da etkin hale getimek; partimizi Atatürk Gençliği ile iktidara taşımak, geleceği emekle örgütlemek için, bir çift mavi gözün ışığında laik, demokratik bir cumhuriyet için, ilçemize ve ülkemize bir nebze katkı sunabilmek için göreve talibim. Güzel günlere olan umudumuz, yarınlara olan heyecanımızla başlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Tuncay Ertan



  • Salı 19.7 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.9 ° / 9.5 ° Güneşli