Atabey Çiçek Bandırmaspor’da
Bandırmaspor, eski futbolcusu Atabey Çiçek’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Bordo-beyazlı kulüp, M. Başakşehir oyuncusu Atabey ile kiralık olarak bir yıllık anlaşma yaptı.
Spor Haber
Yayın: 29 Temmuz 2022 - Cuma 21:59
Güncelleme: 29 Temmuz 2022 21:59
Atabey Çiçek Bandırmaspor’da

Bandırmaspor, eski futbolcusu Atabey Çiçek’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Bordo-beyazlı kulüp, M. Başakşehir oyuncusu Atabey ile kiralık olarak bir yıllık anlaşma yaptı.
Atabey, 2017-2018 sezonunda, Bandırmaspor’dan M. Başakşehir’e transfer olmuştu.
Forvet oyuncusu Atabey, daha sonra da Adana Demirspor, Ümraniyespor, Samsunspor ve Belçika’nın Westerlo takımlarında kiralık olarak forma giymişti.
M. Başakşehir’den kiralanan 1995 doğumlu, 1.88 boyundaki Atabey’in, transfer opsiyonunun da Bandırmaspor’da olduğu öğrenildi.
Santrafor ve sağ kanatta oynayan Atabey, 27 yaşında olup, 239 maçta 73 gol atıp 24 asist yaptı.
Bandırmaspor’un Başakşehir’den satın alma opsiyonlu olarak bir yıllığına kiraladığı Atabey, daha önce sırasıyla Gençlerbirliği, Hacettepe, Boluspor, Bandırmaspor, Başakşehir, Adana Demirspor, Ümraniyespor ve KVC Westerlo formalarını giydi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Atabey Çiçek Bandırmaspor’
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

2

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

3

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

4

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

5

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

6

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

7

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor