Atasoy görevine başladı
Erdek´in yeni Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy: ?Alternatifleri çıksa da Erdek turizmi bir markadır?
Erdek Haber
Yayın: 27 Temmuz 2020 - Pazartesi 06:29
Güncelleme: 27 Temmuz 2020 06:29
Atasoy görevine başladı

Erdek´in yeni kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, görevine başladı.

Son olarak 5 yıl görev yaptığı Kastamonu´nun İnebolu ilçesi kaymakamlığından Erdek Kaymakamlığına atanan Atasoy´u, Erdek Kaymakamlığının önünde daire müdürleri karşıladı.

Ardından makamına geçen Kaymakam Atasoy, burada medya mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Atasoy, şunları söyledi:

?Marmara´nın incisi, güzel ilçe Erdek´te görevime başlamanın mutluluğu içindeyim. Erdek, pek çok yönden farklı özellikte, güzellikte ve nitelikte, öncelikle de bir turizm ilçesi. Erdek´in sahip olduğu potansiyelleri tespit ederek biraz daha ileri seviyelere yükseltmek istiyoruz. Bunun için uğraş ve mücadele vereceğiz. Mahalli idareler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte bir bütün olarak çalışacağız. Hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, katılımcı, adil ve hesap verebilir bir görev anlayışı içinde olacağız. Erdek için turizm sektörünün lokomotif olduğunu biliyorum. Alternatifleri çıkmış olsa da Erdek turizmi bir markadır. Bu arada, eğitim de birinci önceliğim olacaktır. Benden önce burada görev yapan kaymakam büyüklerime teşekkür ediyorum. Erdek´teki hoşgörü, kardeşlik ve huzur ortamının gelişmesini umut ediyor, tüm Erdeklilere sevgilerimi, saygılarımı, selamlarımı iletiyorum. Erdek´te, mesai arkadaşlarımla birlikte beklenenin de üzerinde bir performansla çalışacağımıza inanıyorum. İlçe güvenliğine çok önem veriyorum. Çalışma arkadaşlarımdan bir brifing alarak, kendileriyle bir yol haritası çizeceğiz. Çünkü başarı bir ekip işidir. Başarı yalnız benim başarım değildir, başarısızlık da yalnız benim başarısızlığım değildir. Çocukluğumdan bildiğim Erdek turizminin eski günlerine ülkemizin kavuşması ve yine turizm merkezi konumuna gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Sorumluluğumun farkındayım. Halkla da iç içe olacağız. Allah utandırmasın.?

Kaymakam Atasoy, pandemiyle de ciddi bir şekilde mücadele edeceklerini vurgulayarak, ?Bu mücadelede rehavete kapılma lüksümüz yok. Maske ve sosyal mesafeye çok dikkat etmeliyiz. Tüm Erdeklilerden ricam, mutlaka maske kullanmalarıdır? dedi.

Kaymakam Atasoy, daha sonra medyaya kapalı şekilde daire müdürleriyle bir toplantı yaparak brifing aldı.

                               ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Atasoy görevine başladı
  • Cumartesi 33.1 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 34.8 ° / 19.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 36 ° / 17.5 ° Güneşli
1

Hale Tuna: “Yeniden adayım”

2

Asfaltlanan yollara kasis bekleniyor!

3

Narlı sahil bandı yeni yüzüyle hayat buluyor

4

Erdek’te Türk Sanat Müziği konseri

5

Milletvekili Canbey’den Tatlısu ve Ballıpınar Ziyareti

6

Kapıdağ’da ateşe karşı teyakkuz

7

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’nda görev değişimi