?Atatürk Vatandır? sempozyumu Bandırma´daydı
?Yeni Mesaj? Gazetesi tarafından, Bandırma, Barış Manço Kültür Merkezi´nde...
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Mart 2018 - Pazar 16:33
Güncelleme: 25 Mart 2018 16:33
?Atatürk Vatandır? sempozyumu Bandırma´daydı

?Yeni Mesaj? Gazetesi tarafından, Bandırma, Barış Manço Kültür Merkezi´nde düzenlenen ?Atatürk Vatandır? sempozyumu ilgi gördü.

Prof. Dr. Haydar Baş´ın genel başkanlığını yaptığı ?Bağımsız Türkiye Partisi?nin yöneticilerinin katıldığı, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay´ın da izlediği sempozyumdan önce açılış konuşmaları gerçekleşti.

Ardından, iki ayrı oturumda ?Atatürk Vatandır? isimli sempozyum yapıldı.

Ömer Saraçoğlu´nun başkanlığında gerçekleşen birinci oturuma konuşmacı olarak Hasan Hüseyin Tekin, Müslüm Karabacak, Murat Gabaş, Dr. A. Hamdi Kepekçi, Dr. Abdullah Terzi, Zeki Ganaçoğlu ve Selim Kotil, Prof. Dr. Ali Ünal Emiroğlu başkanlığında yapılan ikinci oturuma ise konuşmacı olarak Seçil Mumcuoğlu, Hasan Aydın, Harun Kayacı, Ahmet Erimhan, İbrahim Berk, Muharrem Bayraktar ve Lütfullah Önder katıldılar.

Konuşmacılar, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Atatürk´ün ülkemize kazandırdıklarının önemini vurgularken, hâlen iktidarda bulunan AKP iktidarının iç ve dış politikada başarısız olduğunu öne sürerken, ?Ülkemiz ekonomisi çok kötü durumda. İthalatımız, ihracatımızı kat kat aştı. Kontrolümüzden çıkan döviz kuru düşürülemiyor. Hükümet, ekonominin kötü gidişatı konusunda çaresiz. Tek kurtuluşun milli ekonomi olduğunu göremiyor? dediler.

Salona, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Haydar Baş´ın sözlerini yansıtan ?Atatürkçülük, tam bağımsızlıktır, demokrasidir, cumhuriyete sahip çıkmaktır? ve ?Atatürkçülük, ?Ne mutlu Türk´üm diyene!´ diyebilmektir? afişlerine yer verildi.

Haber : Önder Balıkçı

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

2

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

3

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

4

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

6

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

7

BANÜ’den huzurevinde etkinlik