Atıcı, basın açıklamasıyla Uğur'a yüklendi
MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı yaptığı açıklamada, 30 Mart 2014 yılı Büyükşehir Belediye Başkan seçimlerinde Balıkesir halkının oylarıyla başkanlık makamına getirildiğini hatırlattı.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Temmuz 2014 - Salı 00:00
Güncelleme: 15 Temmuz 2014 00:00
Atıcı, basın açıklamasıyla Uğur
MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı yaptığı açıklamada, 30 Mart 2014 yılı Büyükşehir Belediye Başkan seçimlerinde Balıkesir halkının oylarıyla başkanlık makamına getirildiğini hatırlattı.
Başkanlık makamını hizmet makamı olduğunu kaydeden MHP İl Başkanı Atıcı açıklamasına şöyle devam etti:
Seçimlerin üzerinden 4 ay gibi bir süre geçti. Balıkesir halkına çeşitli sözler verdiniz. Bu sözleri bir an önce yerine getirmek için kurucu Belediye Başkanı olmanız sebebiyle önce bulunduğunuz makamları kurumlaştırmanız gerekmektedir. 18 bin kişiye iş vereceğinizi ve Balıkesir İlinde işsiz kalmayacağını astırdığınız izinli afiş ve Billboardlar ile ilan ettiniz. Bu sebeple biran önce istihdam alanları oluşturmanız gerekmektedir. Ayrıca belediye hizmetlerinin aksamaması içinde 6 Eylül ve Karesi Belediyeleri arasında uyum ve organizasyonu sağlamanız beklenmektedir. Bunun akabinde bahar aylarının yağmurlu ve sıcak geçmesi sebebiyle sinek oranının fazla olacağı bilinmesine rağmen ilaçlama tedbirlerinin alınmadığı, ayrıca sıcaklıkların etkisiyle sararan refüj otlarının düzenli sulamalarının yapılmadığı görülmektedir. Balıkesir halkı sizden bu tür politik karamalar yerine hizmet beklemektedir.”

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 14.1 ° / 1.1 ° Güneşli
  • Pazar 10.2 ° / 2.6 ° false
  • Pazartesi 14.1 ° / 3.1 ° false
1

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı gerçekleştirildi

2

ERDEK’TE 2905 ÖĞRENCİ ARA TATİLE GİRDİ

3

İsmail Tüfek’e Veda

4

Bandırma’da kayıp olarak aranan emekli öğretmen, sahilde ölü bulundu

5

Bandırma Eski SGK Hastanesinin Yıkımına Başlandı

6

Damızlık Koç Satış Töreni 25 Mart’ta

7

Büyükşehir emeğe değer kattı, Ondan Yerel Market’i hizmete açtı