Atık Pil Yarışması´nın birincisi 17 Eylül İlkokulu oldu
Balıkesir İl genelinde düzenlenen Atık Pil Toplama yarışmasında birinci olan 17 Eylül İlkokulu´na Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun tarafından Masa Tenisi Seti hediye edildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Eylül 2019 - Salı 00:48
Güncelleme: 17 Eylül 2019 00:48
Atık Pil Yarışması´nın birincisi 17 Eylül İlkokulu oldu

Balıkesir İl genelinde düzenlenen Atık Pil Toplama yarışmasında birinci olan 17 Eylül İlkokulu´na Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun tarafından Masa Tenisi Seti hediye edildi.
Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´ne bağlı Çevre Denetim Biriminin katkı sunduğu ve Taşınabilir Pil Üreticileri Derneği´nin (TAP) Balıkesir genelinde organize ettiği 2018-2019 eğitim öğretim dönemi Balıkesir İli Okullararası Atık Pil Toplama yarışmasını kazanan Bandırma 17 Eylül İlkokulu oldu. Okulun birincilik ödülünü Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun takdim ettikten sonra okul idarecileri ve öğretmenleriyle bir süre sohbet etti.
Balıkesir İl genelinde düzenlenen Atık Pil Toplama yarışmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tosun, ?Çevre sağlığı adına düzenlenen bu yarışmada Bandırma´dan bir okulumuzun birinci olması bizleri çok sevindirdi? dedi.
Bu yarışmadaki asıl amacı öğrencilerin çevre sağlığına karşı duyarlılığını arttırmak olduğuna dikkat çeken Başkan Tosun, ?Bunda da başarılı olunduğunu düşünüyorum. Bu vesile ile hem okulumuz ziyaret ederek öğretmen, idareci ve öğrencilerimizle bir araya geldik hem de hediyelerini takdim ettik.? Diye konuştu.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi