Atilla Kezek Paşa istifa etti
Erdek Mayın Filosu eski Komutanı Atilla Kezek istifa etti.
Erdek Haber
Yayın: 23 Ekim 2013 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 23 Ekim 2013 00:00
Atilla Kezek Paşa istifa etti
Erdek Mayın Filosu eski Komutanı Atilla Kezek istifa etti.
Erdek Mayın Filo Komutanı olarak görev yapan dönemin Tümamirali Atilla Kezek`in, Koramiral rütbesi ile görev yaptığı Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanlığı görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Atilla Kezek`in 9 Ekim`de açıklanan Yargıtay`ın Balyoz kararıyla arkadaşları tahliye edilmediği için istifa ettiği belirtiliyor. 
Koramiral Kezek`in "Bizim yerimiz onların yanıydı" diyerek Balyoz davasında hüküm giyen arkadaşlarına destek çıktığı da öğrenildi. 
Atilla Kezek, 2009/2011 yılları arasında Erdek Mayın Filo Komutanlığında görev yaptıktan sonra, sırası ile Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı, Güney Deniz Saha Komutanlığında görev yaptıktan sonra, Ağustos 2013 atamalarında, Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanlığı görevine getirilmişti.
Atilla Kezek Paşa, Erdek`te görev yaptığı yıllarda ilçe sahillerinde sık sık koşu sporu yapan, akşamları sahil gezisi yaparken de vatandaşlarla sıcak ilişkiler kuran bir komutan olarak tanınıyordu.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi