Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Avlar ve yönetimi güven tazeledi

Avlar ve yönetimi güven tazeledi

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 53. Olağan Genel Kurulu Erdek Yat Otel'de yapıldı.Kongrede, mevcut başkan Hüseyin Avlar'ın listesi oy birliğiyle seçildi.

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 53. Olağan Genel Kurulu Erdek Yat Otel'de yapıldı.Kongrede, mevcut başkan Hüseyin Avlar'ın listesi oy birliğiyle seçildi. 
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 53. Genel Kurulu’nda Divan Başkanlığı’na Bandırma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Niyazi Güler, üyeliklere Erdek Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Vahit Kocabıyık ile Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin getirildi. 
Saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşının okunması ile başlayan Genel Kurulun açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Erdek Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Avlar, kendilerinin kooperatif ortaklarına hizmet etmek üzere burada olduklarını söyledi. Daha önceki yıllarda olduğu gibi 2023 yılında da amaçlarına ulaşmak yönetim ve personel olarak özverili çalışmak, ortakların sesini duyurmak gücüne güç katmak, istek ve beklentilerine cevap vermek hedefiyle gerçekleşen Genel Kurul’un ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini dileyen Başkan Avlar’ın konuşmasından sonra gündemde yer alan; 2021-2022 yıllarına ait Bilanço ve gelir-gider tablolarının okunması, okunan raporların ve hesapların müzakere edilerek kabul veya reddi hakkında karar alınması, Yönetim ve Denetim kurullarının ayrı ayrı ibrası, 2023 ve 2024 yılları olağan genel kurullarının birleştirilerek 2025 yılında yapılması hususunun görüşülerek karara bağlanması, Bakanlıkça hazırlanan Örnek Ana Sözleşmeye intibakın görüşülerek karara bağlanması kooperatif ortakları ile paylaşılarak oy birliği ile kabul edildi.                           
Oylamanın açık olarak yapıldığı seçimde tek aday olarak seçime katılan Hüseyin Avlar'ın listesinden yönetim kuruluna (asil) Hüseyin Avlar, Bülent Tetik, Hasan Mor, Mustafa Eker, Hasan Şener girerken, Denetim Kurulu asil üyeliklerine Savaş İşler ile Fatmagül Erkesen seçildi. 
Balıkesir Bölge Temsilciliği'ne ise Hüseyin Avlar, Bülent Tetik ve Mustafa Eker seçildi.  


2023 ve 2024 yılları tahmini bütçelerinin ayrı ayrı görüşülerek karara bağlanması ile devam eden Genel Kurul; Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri ile Dış Denetçiye 2023 ve 2024 yıllarında ödenecek aylık ücret veya huzur hakları ile yollukların belirlenmesinin ardından sona erdi. Bilindiği gibi yönetim önümüzdeki günlerde toplanarak aralarında başkan seçecekler.

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Avlar yönetimi güven tazeledi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false