Avlu, Balıkesir´in yükselen değeri oldu
Ramazan ayı nedeniyle kapılarını halka açan Avlu Balıkesir´e vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 09 Haziran 2017 - Cuma 19:49
Güncelleme: 09 Haziran 2017 19:49
Avlu, Balıkesir´in yükselen değeri oldu

Ramazan ayı nedeniyle kapılarını halka açan Avlu Balıkesir´e vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.
Balıkesirlilerin sosyal ve kültürel yaşamına canlılık katan Avlu Balıkesir her akşam renkli görüntülere sahne oluyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un vizyon projelerinden olan Avlu Balıkesir, Ramazan ayı nedeniyle Balıkesirlilerin akınına uğruyor.
Balıkesirlilerin sosyal ve kültürel yaşamına canlılık katan Avlu Balıkesir, her akşam renkli görüntülere sahne oluyor. İlk etap çalışmaları tamamlanan ve 2. Etap çalışmaları geçtiğimiz günlerde başlanan Avlu Balıkesir´de Ramazan ayı sonrasında da işyerleri faaliyete geçecek.
Ramazan ayı nedeniyle halka açılan Avlu´da 42 standın 30´u BASOB kararı ile Balıkesir´in esnaflarına tahsis edildi. Ayrıca BSO, BTO, BAUN ve belediyelerin de tanıtım stantları Avlu´da yer alırken, BALMEK kurslarında eğitim görenlerin eserleri de sergilerde beğeniye sunuldu. Avlu Balıkesir´de eksik kalan bölümlerin inşaatları ise diğer yandan devam ediyor.
Ayrıca Büyükşehir Belediyesi toplumun çeşitli kesimleri için Avlu Balıkesir´de iftar davetleri düzenleyerek, rekreasyon alanının tanıtımını yapıyor. Haber Merkezi

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

2

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

3

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

4

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

5

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

6

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

7

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı