Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Avlu Yaşam Merkezi’nde çocuk oyun grubunun kapasitesi artırıldı

Avlu Yaşam Merkezi’nde çocuk oyun grubunun kapasitesi artırıldı

Balıkesirlilerin çocuklarıyla birlikte çokça zaman geçirdiği Avlu Yaşam ve Aktivite Merkezi’nde bulunan oyun grubunu yenileyen Balıkesir Büyükşehir

Balıkesirlilerin çocuklarıyla birlikte çokça zaman geçirdiği Avlu Yaşam ve Aktivite Merkezi’nde bulunan oyun grubunu yenileyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kapasitesini 4 kat artırdı. Çocukların can güvenliği göz önüne alınarak oluşturulan oyun grubuna bilişsel ve zihinsel materyaller de eklendi. 
Şehrin dört bir yanında bulunan parklarda yeni oyun alanları oluşturan ve mevcut durumda ömrünü yitirmiş veya talebi karşılayamayan oyun gruplarını yenileyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, son olarak Avlu Yaşam ve Aktivite Merkezi’nde bulunan oyun grubunu yeniledi. 
Mevcut haliyle talebe yetersiz gelen oyun grubunun kapasitesini dört kat daha artıran Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, alana yeni materyaller de ekledi. Tırmanma alanlarından kaykaya, salıncaktan tahterevalli ile zihinsel ve bilişsel oyun alanlarına kadar birçok materyali bünyesinde bulunduran yeni oyun grubu, Balıkesirlilerin çocuklarıyla birlikte çokça zaman geçirdiği Avlu Yaşam ve Aktivite Merkezi’nin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Çocukların can güvenliği, sağlığı ve hijyen koşulları göz önüne alınarak oluşturulan yeni oyun grubunda çocuklar keyif alarak eğlenecek. Alandan küçük olduğu için sökülen oyun grubu ise daha uygun bir parkta değerlendirilecek. 
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli