Avşa Adası´na turist akını
Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası bu yaz sezonunda da turist akınına uğradı.
Erdek Haber
Yayın: 09 Temmuz 2019 - Salı 00:15
Güncelleme: 09 Temmuz 2019 00:15
Avşa Adası´na turist akını

Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası bu yaz sezonunda da turist akınına uğradı.
Özellikle hafta sonları tatilci akınına uğrayan adaya gelenler, gündüzleri deniz, güneş ve kumsalın, geceleri ise eğlencenin tadını çıkarıyor.
Ada´da plajlar ve caddeler tatilcilerle dolup taşıyor
Güney Marmara bölgesinin önemli turizm yöresi olarak bilinen Avşa Adası´na talep her geçen yıl giderek artıyor. Tatilci sayısının her sene artmasıyla birlikte, adada hizmet veren otel, motel, pansiyon ve günlük konaklama tesislerine de ihtiyaç giderek artıyor. Bayram ve tatil günlerinde 150 bin tatilcinin ağırlandığı kaydedilen adada, hafta içi ise bu rakamın 100 binden aşağı düşmediği belirtiliyor.
Avşa Adası´nda bu sene tatilci sayısında büyük artış yaşanmasının, GESTAŞ isimli şirketin Erdek-Avşa-Marmara deniz hattına deniz otobüs seferi koymasının da etkili olduğu dile getiriliyor.
Avşa Adası´na Erdek´ten yanı sıra İstanbul ve Tekirdağ´dan da deniz otobüslerinin sefer yaptığı biliniyor.
Haber : Emir Yıldız

Anahtar Kelimeler: Avşa Adası turist akını
  • Pazartesi 9.2 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 9.4 ° / 3.7 ° false
  • Çarşamba 8.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

“Malta Parkı” görücüye çıktı!

2

Sualtı Tüfeğiyle Avcılık Belge ile Yapılacak

3

Erdek–Bandırma yolunda yağışlı havada kaza: 1 yaralı

4

Erdekspor, evinde yenildi

5

Bandırma Cumhuriyet alanı yeniden düzenlenecek

6

TOKİ’den Bandırma’ya 462 konut

7

Erdek'te aileler çocuklarıyla birlikte sabah namazında buluştu