Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Avşa Adası’nda zıpkınla balık Avı nefes kesti

Avşa Adası’nda zıpkınla balık Avı nefes kesti

Balıkesir’de zıpkınla balık Avı nefes kesti. Zıpkınla Balıkavı Kulüplerarası ve Bireysel Türkiye Şampiyonası Avşa Adasında tamamlandı.

Balıkesir’de zıpkınla balık Avı nefes kesti. Zıpkınla Balıkavı Kulüplerarası ve Bireysel Türkiye Şampiyonası Avşa Adasında tamamlandı.
Marmara Adalar’da zıpkınla balık avı şampiyonası 9-11 Haziran tarihleri arasında Balıkesir Avşa’da gerçekleşti. Şampiyona renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya katılan sporcular, Avşa Adası açıklarında tek nefeste dalışlar yaparak en yüksek puanı getirecek balık türlerini yakalayarak dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Zıpkınla Balıkavı Kulüplerarası ve Bireysel Türkiye Şampiyonası’na 32 takım katıldı. Cumartesi ve pazar günleri Avşa Ada’sında Zıpkınla Balık Avı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası nefes kesti. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bayanlarda Türkiye Şampiyonu oldu. Ayrıca, erkeklerde Türkiye 3. oldu. 9-11 Haziran tarihleri arasında Balıkesir Avşa’da gerçekleşen Zıpkınla Balıkavı Kulüplerarası ve Bireysel Türkiye Şampiyonası’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü kadınlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Erkekler kategorisinde Türkiye 3.’sü oldu. Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yahya Akduman, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Sarıgül, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Oğuz Aydın, dereceye giren sporculara yapılan törenle ödüllerini takdim ederek, sporcuları tebrik ettiler.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Adası’ zıpkınla balık nefes kesti
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı