,
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Aydın, 33. İletişim Fakülteleri Dekanlar Konseyi(İLDEK) toplantısına katıldı.
Toplantı, 29-31 Mayıs 2025 tarihleri arasında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Aydın, toplantıda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ni ve İletişim Fakültesi’ni temsil etti.
Yüksek katılımlı toplantıda, nitelikli paneller ve verimli tartışmalar yapıldı. Toplantı, “Çanakkale Geçilmez” turu ile tamamlandı.
İLDEK toplantısında ağırlıklı olarak yapay zekâ ve iletişim eğitimi akreditasyonu üzerinde durularak, iletişimin geleceğine yön veren “Yeni teknolojiler, eğitim modelleri, yapay zekâ ve iletişim eğitimi” gibi konular ele alındı.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Aydın, toplantının düzenlenmesinde ve başarıyla gerçekleşmesinde emeği geçen İLAD’a, İLDEK Yönetim Kurulu’na ve organizasyonun gerçekleşmesinde ev sahipliği yapan Çanakkale Onsekiz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Önal’a ve ekibine teşekkür etti.
“34. İLDEK Konseyi Toplantısı”nın, 2026 yılında, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde düzenleneceği bildirildi.