Aydınlatma direği ve lambalara zarar verdiler
Manyas-TOKİ arasındaki ulaşımı sağlayan karayolu üzerindeki bir aydınlatma direği sökülürken, aydınlatma lambaları kırılıp, kamu malına zarar verildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Ocak 2014 - Perşembe 12:00
Güncelleme: 16 Ocak 2014 12:00
Aydınlatma direği ve lambalara zarar verdiler
Manyas-TOKİ arasındaki ulaşımı sağlayan karayolu üzerindeki bir aydınlatma direği sökülürken, aydınlatma lambaları kırılıp, kamu malına zarar verildi.
Manyas merkez ile Atatürk Mahallesi (TOKİ) arasında ki yürüyüş yolu üzerinde bulunan aydınlatma lambaları ile bir aydınlatma direği kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırıldı. 
İlçe merkezi çıkışında ki köprüden itibaren belediye tarafından yapılan 1 kilometre uzunluğunda ki yürüyüş yolunun gece aydınlatılmasında kullanılan aydınlatma lambalarının kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırıldığı ve bir aydınlatma direğinin de yerinden sökülerek atıldığı öğrenildi.
İlçe halkı yapılan bu sorumsuz davranışa büyük tepki gösterirken Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman`da ilçe halkının spor ve yürüyüş yapmaları için hizmete soktukları bu yolun kimseye bir zararı olmadığını kendini bilmez birkaç kişinin yaptığı bu hareketi ilçe halkına mal edilmemesi gerektiğini belirtti.
Kırılan lambalar ve yıkılan aydınlatma direği belediye çalışanları tarafından kısa sürede onarılarak devreye sokuldu.
Polis, ilçedeki mobese kameralarını izleyerek, kamu malına zarar veren şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı