Aydınlıoğludan Havran halkına müjdeli haber…
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Havran yeni Anadolu lisesi ihalesinin 15 Nisanda yapılacağının müjdesini verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Mart 2013 - Cumartesi 00:00
Güncelleme: 23 Mart 2013 00:00
Aydınlıoğludan Havran halkına müjdeli haber…
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Havran yeni Anadolu lisesi ihalesinin 15 Nisan`da yapılacağının müjdesini verdi.
Okul inşaatı tamamlanıp hizmete girdiğinde bölgenin eğitimine büyük katkısı olacağını işaret eden milletvekili Aydınlıoğlu, şunları söyledi; "Daha önceden Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde yatırım programına alınarak parası hazır olan 16 derslikli Havran Anadolu Lisesinin inşallah 15 Nisan`da ihalesi yapılacak. En kısa sürede tamamlanarak, Havran da eğitim öğretim kalitesini artıracak olan yeni okulumuz Bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı