Aysan İnşaat Firmasına ait TIR kaza yaptı
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysanın sahibi bulunduğu Aysan İnşaat Şirketine ait bir TIR devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybetti.
Erdek Haber
Yayın: 10 Ekim 2012 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 10 Ekim 2012 00:00
Aysan İnşaat Firmasına ait TIR kaza yaptı
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın sahibi bulunduğu Aysan İnşaat Şirketine ait bir TIR devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybetti.
6 Ekim Cumartesi günü Bandırma Sanayi Stadında saat 15:00`te başlayan Bandırmaspor U-19 ile Erdekspor U-19 takımlarının maçını izlediği sırada, kendisine gelen bir telefonla kaza haberini öğrendi.
Başkan Aysan`a gelen haber, Aysan İnşaat Şirketine ait bir TIR`ın Balıkesir'deki bir fabrikada yükleme yaptığı sırada dengesiz yüklenen aracın yana yatması sonucunda sürücüsü Selim Özdemir`in araçın altında kalarak yaşamını kaybettiği şeklindeydi.
Başkan Aysan kaza haberini öğrendiği gibi, özel aracı ile Bursa ya hareket ederek otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderilen TIR Şoförü (Avşa`lı) Selim Özdemir`in cenazesinin Adli Tıp Kurumundan teslim aldı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı