Ayvalık Belediye Meclisinde Eylül ayı toplantısı
Ayvalık Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı´nda ek gündem maddeleri dâhil olmak üzere toplam 15 madde görüşüldü.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Eylül 2016 - Perşembe 19:40
Güncelleme: 08 Eylül 2016 19:40
Ayvalık Belediye Meclisinde Eylül ayı toplantısı

Ayvalık Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı´nda ek gündem maddeleri dâhil olmak üzere toplam 15 madde görüşüldü.
Orhan Peker Sanat Galerisi´nde 7 Eylül Çarşamba Günü saat 10.00´da başlayan meclisin kâtipliğini, Başkan Yardımcısı Gökay Bacan ile Meclis Üyesi Hüseyin Barış yaptı. Toplantıya Meclis Üyeleri Muhittin Tüfekçi, Arif Tünek, Şeref Akın ve Ufuk Turan mazeretleriyle nedeniyle katılamadı.
Kısa bir açılış konuşması yapan, Başkan Gençer ?Ayvalık olarak Kurban Bayramı´nda otellerin rezervasyonuna bakarak oldukça kalabalık olacağını öngörüyoruz. Şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Asıl önemli konumuz Ayvalık kırsal mahallelerimizde maden ocakları kurulma girişimleri. Gerçekleşirse müthiş hafriyat yapacaklar. Biz buraları koruma altına almak isterken, böyle bir girişimle karşı karşıya kaldık. Bunu el birliği ile savunmalıyız. Eminim ki bu konu da bütün meclis üyelerimizle aynı fikirde olacağız.´´ dedi.
Gençer´in konuşmasından sonra devam eden toplantıda; 2017 Mali Yılı Gelir Tarifesi, 2017 Mali Yılı Gelir-Gider bütçesi, Ayvalık Belediyesi Norm Kadrosunda, dolu kadroda derece değişikliği yapılması, Meclis İmar Komisyonundan gelecek olan konular ile İmar Dairesinden gelecek olan yeni konular görüşülerek karara bağlandı. Haber Merkezi

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

2

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

3

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

4

Burada kaza “geliyorum” diyor!

5

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

6

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol

7

JANDARMA UYGULAMASINDAN KAÇAN ARAÇ TAKLA ATTI