Ayvalık Belediyesi ile Boğaziçi Üniversitesi´nden ortak proje
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Gülay Barbarosoğlu Ayvalık Belediyesi´ni ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 28 Temmuz 2015 - Salı 14:59
Güncelleme: 28 Temmuz 2015 14:59
Ayvalık Belediyesi ile Boğaziçi Üniversitesi´nden ortak proje

Ayvalık Belediyesi ile Boğaziçi Üniversitesi ortaklaşa Yerel Kaklıma Merkezi Projesi hazırlıyor.
Bu bağlamda Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Gülay Barbarosoğlu, rektör yardımcısı Profesör Dr. Ayşe Mumcu ve rektör danışmanı Profesör Dr. Fikret Adaman ile birlikte Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´i ziyaret etti.
Ayvalık Belediyesi ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından ilçede yerel kalkınma merkezi yapılması planlanırken, Boğaziçi Üniversitesi ile Ayvalık Belediyesi ortaklaşa çocukların eğitimine yönelik bir projeyi 10 Ağustos´ta hayata geçiriyor.
Yerel Kalkınma Merkezi Projesi kapsamında kırsal alanda kalkınma, gelir kaynaklarının arttırılması, kadına, çocuğa yönelik eğitim, aileye ekonomik katkıların arttırılması ile kooperatifleşme konusunda projelendirme ve hayata geçirme ile ilgili çalışmalar yapılarak uygulamaya geçilecek.
Yakın zamanda Ayvalık Belediyesi ile Boğaziçi Üniversitesi arasında imzalanacak protokol ile bu çalışmalar resmiyet kazanacak.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Ayvalık´ta kalkınma merkezi yapılması planlanıyor. Yöresel üretime dayalı gelir kaynaklarını arttırma ile ilgili projeler yapılacak ve uygulamaya geçilecek. Boğaziçi Üniversitesi ile belediyemiz tarafından hayata geçirilecek olan ilk uygulama da çocukların eğitimine yönelik olarak 10 Ağustos´ta başlıyor? dedi.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Gülay Barbarosoğlu, rektör yardımcısı Profesör Dr. Ayşe Mumcu ve rektör danışmanı Profesör Dr. Fikret Adaman´a kırlangıç tesislerini gezdirerek brifing verdi.

  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
1

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

2

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

3

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

4

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

5

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

6

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

7

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı