Ayvalık ve Cunda iskelelerine Kıyı İşletme İzni alındı
Ayvalık ve Cunda iskelelerinin, Ulaştırma Bakanlığı´nın istediği standartlara kavuşturulmasının ardından kıyı işletme izin belgeleri alındı.
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Şubat 2021 - Cuma 00:34
Güncelleme: 12 Şubat 2021 00:34
Ayvalık ve Cunda iskelelerine Kıyı İşletme İzni alındı

Ayvalık ve Cunda iskelelerinin, Ulaştırma Bakanlığı´nın istediği standartlara kavuşturulmasının ardından kıyı işletme izin belgeleri alındı.
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ali Bey Adası (Cunda) ve Ayvalık iskeleleri arasında deniz motorlarının yıllardır yolcu taşımacılığı yaptığını, ancak yasal düzenlemelerin yapılmaması nedeniyle bugüne kadar kıyı tesisi işletme izin belgesinin alınamadığını kaydetti.
Geçtiğimiz yıl tamamlanan düzenlemeler sayesinde Kaymakamlık üzerinden alınan geçici izin belgesi ile iskelelerin kullanımının sağlandığını hatırlatan Başkan Ergin ?Geçici ruhsat üzerinden taşımacılığın tekrar tehlikeye girmemesi için, İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüz yaptığı başvuru ile Kıyı Tesisleri İşletme İzin Belgesi´ni teslim aldı. Bundan böyle, iki iskele arasında motorlar güvenli bir şekilde yolcu taşıyabilecek.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi

  • Pazar 11.7 ° / 4.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 10 ° / 3.6 ° false
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
1

Büyükşehirden öğrencileri sevindiren ulaşım hizmeti

2

BANÜ’de medya zirvesi

3

PLAKALI ÇÖPLÜK 10 JA 827 !

4

Ahmet Mekin hastanede

5

“Kırmızı fularlı kedi”nin gizemi!

6

AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan Erdek’te Ziyaretler

7

Erdek’te yılbaşı pazarı açılıyor