Ayvalık ve Gömeç doğalgaz´a 2022´de kavuşacak
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, gerçekleştirdiği bir dizi temas neticesinde ?Ayvalık ve Gömeç´e doğalgazı 2022´de getiriyoruz? dedi.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Mart 2020 - Cuma 17:45
Güncelleme: 13 Mart 2020 17:45
Ayvalık ve Gömeç doğalgaz´a 2022´de kavuşacak

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, gerçekleştirdiği bir dizi temas neticesinde ?Ayvalık ve Gömeç´e doğalgazı 2022´de getiriyoruz? dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver´i ve BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan´ı, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve ekibi ile birlikte ziyaret ederek, Ayvalık İlçesi´nin ihtiyaçlarını görüşen Canbey, ?Sayın Bakan Yardımcımız ve Genel Müdürümüzle Ayvalık´ımızın ihtiyaçlarını görüştük. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Ayvalık´ta ve Gömeç´te doğalgaz meşalesi 2022´de yanacak. Burhaniye´den gelen doğalgaz hattı üzerinden devam edilerek hem Gömeç hem de Ayvalık temiz ve doğal enerji doğalgazdan istifade edecek.? dedi.
Haber Merkezi

  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI