Ayvalık Belediyesi bayram süresince 2 bin ton çöp topladı
Kurban Bayramı’nda tatilci akınına uğrayan Ayvalık’ta Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 3 vardiya 24 saat mesai yaparak tonlarca çöp topladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Temmuz 2022 - Cuma 22:15
Güncelleme: 15 Temmuz 2022 22:15
Ayvalık Belediyesi bayram süresince 2 bin ton çöp topladı

Kurban Bayramı’nda tatilci akınına uğrayan Ayvalık’ta Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 3 vardiya 24 saat mesai yaparak tonlarca çöp topladı. 
Arife günü Sarımsaklı’da 62, Altınova’da 54, Cunda Adası’nda 48, merkezde ise 105 ton evsel atığı toplayan ekipler, Kurban Bayramı’nın birinci günü Sarımsaklı’da 70, Altınova’da 64, Cunda Adası’nda 50, merkezde ise 123 ton evsel atığı toplayarak çalışmalarını sürdürdü. 
Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçilerin ve kente gelen konukların en yoğun olduğu 2. 3. ve 4. günlerinde ise rakamlar günlük ortalama 1,5 katına çıktı. 
Özellikle çöplerin toplanması ve çevre temizliği konularına hassasiyet gösteren Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tatil boyunca çalışmalarını aralıksız şekilde devam ettiriyor. 
Haber Merkezi

  • Salı 24.4 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18 ° / 9.3 ° Güneşli
  • Perşembe 22.2 ° / 9.6 ° Güneşli
1

29 Ekim’de Açık Kalacak İşletmeler Ruhsat Alacak

2

Erdek’te Jandarmadan Kaçak Alkol Operasyonu

3

Keklik avına giden avcılara Paşalimanı Adası’nda protesto

4

Rektör Boz, ödül alan öğrencileri ağırladı

5

Bandırmaspor kendi evinde berabere kaldı

6

CHP Balıkesir İl Başkanı Köybaşı: “Atatürk, hiçbir makam ve kişiyle kıyaslanamaz”

7

Erdek’te denizde ceset bulundu