Ayvalık Belediyesi’nden ‘Askıda Fatura” uygulaması
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in girişimiyle dayanışma ağlarından biri olarak bilinen ‘Askıda Fatura” uygulaması başlatıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Aralık 2021 - Salı 20:37
Güncelleme: 21 Aralık 2021 20:37
Ayvalık Belediyesi’nden ‘Askıda Fatura” uygulaması

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in girişimiyle dayanışma ağlarından biri olarak bilinen ‘Askıda Fatura” uygulaması başlatıldı. 
Ayvalık Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak aş, pandemi döneminde işyerine kilit vuran esnafa nakdi yardım, kent dışındaki öğrencilere karşılıksız burs verilmesinin yanı sıra, vatandaşların zor günlerinde de yanlarında olabilmek adına dayanışma ağı “askıda fatura” uygulaması başlatıldı. 
Başkan Ergin, ekonomik sıkıntı yaşayan Ayvalıklıların ödeyemediği su ve elektrik faturalarının hayırsever hemşerileri tarafından ödendiğini bildirdi. 
Dar gelirli olup, elektrik ve su faturalarını ödemeyen vatandaşlarla dayanışma içinde olmayı sürdürdüklerini belirten Başkan Ergin, Ayvalıklıların imkanları ölçüsünde ‘askıda fatura’ kampanyasına destek verdiklerini ve vermeye devam ettiklerini, dayanışmanın kenetlenme sağladığını ülke olarak zor günlerden geçtiklerini ve ekonomide belirsizliğin devam ettiği sürece sıkıntıların daha da artacağını açıkladı. 
Zor günlerin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aşılacağının altını çizen Başkan Ergin, bugünleri birlikte aşacaklarını kaydetti
Haber Merkezi

  • Perşembe 22.2 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 12.5 ° false
  • Cumartesi 20.7 ° / 13 ° Güneşli
1

Asırlık Osmanlı Evi, Büyükşehir eliyle yeniden hayat buldu

2

BANDIRMA’DA CUMHURİYET COŞKUSU: GELENEKSEL CUMHURİYET YEMEĞİ’NDE BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI

3

Kuvayımilliye’nin şehrinde Cumhuriyet coşkusu

4

Eğitim-İş’ten cumhuriyet kokteyli

5

Erdek’te Cumhuriyet Coşkusu Bayrak Yürüyüşüyle Taçlandı

6

Erdek’te Cumhuriyet’in 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı

7

Minik öğrencilerden Tatlısu Mahallesi muhtarlığına ziyaret