Ayvalık Belediyesi’nden ‘Askıda Fatura” uygulaması
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in girişimiyle dayanışma ağlarından biri olarak bilinen ‘Askıda Fatura” uygulaması başlatıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Aralık 2021 - Salı 20:37
Güncelleme: 21 Aralık 2021 20:37
Ayvalık Belediyesi’nden ‘Askıda Fatura” uygulaması

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in girişimiyle dayanışma ağlarından biri olarak bilinen ‘Askıda Fatura” uygulaması başlatıldı. 
Ayvalık Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak aş, pandemi döneminde işyerine kilit vuran esnafa nakdi yardım, kent dışındaki öğrencilere karşılıksız burs verilmesinin yanı sıra, vatandaşların zor günlerinde de yanlarında olabilmek adına dayanışma ağı “askıda fatura” uygulaması başlatıldı. 
Başkan Ergin, ekonomik sıkıntı yaşayan Ayvalıklıların ödeyemediği su ve elektrik faturalarının hayırsever hemşerileri tarafından ödendiğini bildirdi. 
Dar gelirli olup, elektrik ve su faturalarını ödemeyen vatandaşlarla dayanışma içinde olmayı sürdürdüklerini belirten Başkan Ergin, Ayvalıklıların imkanları ölçüsünde ‘askıda fatura’ kampanyasına destek verdiklerini ve vermeye devam ettiklerini, dayanışmanın kenetlenme sağladığını ülke olarak zor günlerden geçtiklerini ve ekonomide belirsizliğin devam ettiği sürece sıkıntıların daha da artacağını açıkladı. 
Zor günlerin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aşılacağının altını çizen Başkan Ergin, bugünleri birlikte aşacaklarını kaydetti
Haber Merkezi

  • Perşembe 16.4 ° / 9.6 ° false
  • Cuma 14.5 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.6 ° / 10 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek’te erik ağacı kasım ayında meyve verdi

2

Ahmet Akın Kuvayımilliye ruhunu Ankara’ya taşıdı: “Şehrimizin menfaati her şeyin üzerindedir.”

3

ERDEK ADLİYESİNDE HAREKETLİ SAATLER

4

Öğrenciler “Atatürk ve Vatan Sevgisi”yle Fidan Dikti

5

Fatih Caddesi aylardır karanlığa mahkûm!

6

İtfaiye erleri eğitim ile donanımlarını arttırıyor

7

Çömez’den yeni liman açıklaması