Ayvalık Eğitime Destek Derneği burs ücretlerini arttırdı
Ayvalık’ta ikamet eden dar gelirli ailelerin kent dışında eğitim gören çocuklarına destek olmak amacıyla...
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Ağustos 2022 - Çarşamba 08:50
Güncelleme: 24 Ağustos 2022 08:50
Ayvalık Eğitime Destek Derneği burs ücretlerini arttırdı

Ayvalık’ta ikamet eden dar gelirli ailelerin kent dışında eğitim gören çocuklarına destek olmak amacıyla 2020 yılında kuruluşu gerçekleştirilen Ayvalık Eğitime Destek Derneği burs ücretlerini aylık 600 liraya yükseltti. 
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 110 öğrenciye burs vermeye devam ettiklerini ifade ederek, bedellerin öğrencilerin hesaplarına 10 ay boyunca düzenli olarak yatırıldığını, kent dışında eğitim gören daha çok gence destek olmayı hedeflediklerini bildirdi. 
Bu eğitim döneminde; 56'sı kız, 54'ü erkek olmak üzere 110 öğrenciye düzenli olarak burs verilmeye devam edileceğini kaydeden Başkan Ergin, burs hakkı elde eden öğrencilerin; Tıp, Havacılık, Arkeoloji, Fen-Edebiyat, Sağlık Bilimleri, Mühendislik, Mimarlık, Eğitim, İktisadi İdari Bilimler fakülteleriyle, Diş Hekimliği ve 2 yıllık eğitim veren teknik okullarda eğitim gördüklerini açıkladı.        
Haber Merkezi

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı