Ayvalık EMİTT Turizm Fuarı’nda
Dünyanın en büyük turizm fuarlarından EMITT 25. kez kapılarını açtı.
Bölge Haberleri
Yayın: 10 Şubat 2022 - Perşembe 09:52
Güncelleme: 10 Şubat 2022 09:52
Ayvalık EMİTT Turizm Fuarı’nda

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından EMITT 25. kez kapılarını açtı. 
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlayan fuarda dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından turizmin gözde beldelerinin yanı sıra popüler tatil rotaları bir araya geldi. 
Çok sayıda ülkenin de katılım sağladığı fuarın açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı. 
Turizm alanında Kuzey Ege’nin en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Ayvalık Belediyesi’nin de yer aldığı fuarda yüzlerce belediye arasında en çok ilgi gören stantlardan biri de Ayvalık oldu. Açılış konuşmaları ile başlayan fuarın ilk gününde Ayvalık standına birçok il ve ilçenin belediye başkanları, gazeteciler, televizyon habercileri ve sektörün içerisinden kurum temsilcileri adeta akın etti. 
EMİTT Fuarı'na katılan Ayvalık Belediyesi’nin yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, amaçlarının ilçenin turizm gelirlerini 12 aya yaymak olduğunu vurguladı. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Ayvalık EMİTT Turizm Fuarı’
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

2

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

3

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

4

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

5

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

6

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

7

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak