Ayvalık, Travel Turkey Fuarı’nda
Kuzey Ege’nin yıldızı Ayvalık, 8 yıl aradan sonra Türk fuarcılığının başkenti İzmir’de 2-4 Aralık tarihleri arasında 15. kez düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı’nda tanıtılıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Aralık 2021 - Perşembe 05:43
Güncelleme: 02 Aralık 2021 05:43
Ayvalık, Travel Turkey Fuarı’nda

Kuzey Ege’nin yıldızı Ayvalık, 8 yıl aradan sonra Türk fuarcılığının başkenti İzmir’de 2-4 Aralık tarihleri arasında 15. kez düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı’nda tanıtılıyor. 
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, doğası, tarihi dokusu, kültürel varlıkları, gastronomisinin yanı sıra dünyaca ünlü zeytin ve zeytinyağı ile Türkiye’nin en yoğun turizm merkezlerinden biri olan Ayvalık’ı hak ettiği marka değerine ulaştırmaya kararlı olduklarını söyledi. 
Fuarda; Ayvalık’ı en iyi şekilde tanıtıp, kuracakları bağlantılarla ilçeye ekonomik canlılık ve kazançların getirilmesini hedeflediklerini belirten Başkan Ergin, esas büyük amacın yaz aylarında kısa süren turizm sezonunu 12 aya yayabilmek olduğunu kaydetti. 
Ayvalık tanıtım standında, doğal zeytinyağlı sabun üretimi, cansız manken zeytinci kadın, zeytin çekirdekleri konseri, dalış sporları eğitmenlerinin tanıtımı, destinasyona uygun meze ve yiyecek tanıtımları, Ayvalık’tan fotoğraf köşesi, Ara Güler’in, ‘Ayvalık Fotoğrafları’ sergisi ve zeytinyağı tadım sunumları gerçekleştirilecek. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Ayvalık Travel Turkey Fuarı’
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı