Ayvalık´ta 30 Ağustos Atatürk Kupası Futbol Turnuvası başladı
30 Ağustos Atatürk Kupası Futbol Turnuvası´nın ikincisi Sarı Zeybek Spor ve Sosyal Tesisleri´nde Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin´in başlama vuruşuyla gerçekleşti.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Ağustos 2021 - Salı 23:14
Güncelleme: 24 Ağustos 2021 23:14
Ayvalık´ta 30 Ağustos Atatürk Kupası Futbol Turnuvası başladı

30 Ağustos Atatürk Kupası Futbol Turnuvası´nın ikincisi Sarı Zeybek Spor ve Sosyal Tesisleri´nde Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin´in başlama vuruşuyla gerçekleşti.
Ayvalık Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Ayvalık Şubesi Başkanı Ahmet Üzgeç´in girişimkleriyle Balıkesir ASKF temsilcisi Cemal Erhanoğlu´nun organize ettiği turnuvanın ilk gününde Barbaros Sefaspor-Adaspor, Küçükköyspor-Ayvalıkgücü Belediyespor, Altınordu-Altınovaspor takımları karşı karşıya geldi.
Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Başkan Mesut Ergin ?Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Cumhuriyeti emanet ettiği ve bu Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak olan çocuklarımızın sporla büyüyor, yetişiyor olması gerçekten kıvanç vericidir. Tüm futbol takımlarımızın başta antrenörlerine ve çocuklarımıza başarılar dilerim." dedi.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi