Ayvalık´ta 4 balıkçıya mezar olan tekne denizden çıkarıldı
Ayvalık ilçesinde avlanmak için denize açılan ve kötü hava şartları nedeniyle 27 Mayıs gecesi alabora olan ve mürettebattan birinin yüzerek kurtulduğu, zaman içinde 3 balıkçının yaşamını yitirdiği ve bir kişinin hala bulunamadığı Belinay isimli balıkçı te
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Haziran 2018 - Salı 20:16
Güncelleme: 12 Haziran 2018 20:16
Ayvalık´ta 4 balıkçıya mezar olan tekne denizden çıkarıldı

Ayvalık ilçesinde avlanmak için denize açılan ve kötü hava şartları nedeniyle 27 Mayıs gecesi alabora olan ve mürettebattan birinin yüzerek kurtulduğu, zaman içinde 3 balıkçının yaşamını yitirdiği ve bir kişinin hala bulunamadığı Belinay isimli balıkçı teknesi denizden çıkartıldı.
Alabora olup batan tekne Jandarma Arama ve Kurtarma (JAK) ve Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Kurtarma ekipleri tarafından özel bir teknikle denizden çıkartıldı.
Ayvalık açıkları Altınova Mahallesi ile Dikili ilçesi arasında bulunan teknenin 90 derecelik bir acı ile denizin dibinde dik bir şekilde bulunması ise dikkat çekmiş, görüntüleri de su altı çekimlerine yansımıştı.
Bu arada teknede yapılacak inceleme sonrası halen kayıp olan ve arama çalışmaları süren M. Fırat Göral isimli kayıp balıkçının teknede yapılan incelemelerin ardından, yarın arama çalışmalarının sonlandırılması bekleniyor.

Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

2

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

3

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

4

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

6

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

7

BANÜ’den huzurevinde etkinlik