Ayvalık´ta Cem Evi törenle açıldı
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, sivil toplum örgütleriyle uyumu çalışmalarını sürdürüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Mart 2019 - Pazartesi 07:27
Güncelleme: 25 Mart 2019 07:27
Ayvalık´ta Cem Evi törenle açıldı

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, sivil toplum örgütleriyle uyumu çalışmalarını sürdürüyor.
24 Mart Pazar Günü Saat 15´teki açılışa Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Pir Sultan Abdal Derneği Genel Başkanı Gani Kaplan, Pir Sultan Abdal Derneği Ayvalık İlçe Başkanı Vedat Tekten, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, İYİ Parti İlçe Başkanı Serdar Albayrak, CHP Balıkesir eski Milletvekili Mehmet Tüm ve çevre ilçeler alevi inancına sahip vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını Şube Başkanı Vedat Tekten yaparken, ülkemizin zor süreçten geçtiğini, huzur ve barış için dostluk ve kardeşlikten vazgeçilmemesi gerektiğini hatırlattı.
Bu binanın yapımında emeği geçen Ayvalık belediye Başkanı Rahmi Gençer´e teşekkür eden Tekten, Başkan Gençer´i sahneye davet etti.
Sözlerine, ?çok mutluyum ve ruhumu güzel hissediyorum? diyerek başlayan Başkan Gençer, ?Bu arsanın belediyenin tapulu malı olduğunu öğrendik ve 25 yıllığına Pir Sultan Abdal Derneği´ne burasını tahsis ettik. Ancak, Yasal prosedurler için çok uğraştık. Siyaset gözetmeksizin herkesten yardım istedik olmadı. Bizde meclisten onay olarak 25 yıllığına burasını gönülden kiraladık. Buradan ışık saçacağını bildiğimiz için size verdik. Yardımseverlerden helallik aldık. Ayvalık halkından da helallik aldık. Burası size helal olsun. Burada barış ve kardeşlik için yaşamalıyız. Başka çaremiz yok. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağına her zaman saygılı oldukları için, biz kardeşiz. Her zaman bu ülkenin vatanseveridirler. Siz geldiniz bahar geldi. 5 yıl sonra tüm Türkiye´ye bahar gelecek, bir iş imece olunca güzel. Herkes bir işin ucundan tutmuş. Herkes sevgisiyle çalışıyor.´´ diyerek konuşmasını noktaladı.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Ayvalık törenle açıldı
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

2

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

3

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

4

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

5

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

6

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

7

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ