Ayvalık´ta sokaktaki dostlara 10 ton mama dağıtıldı
Ayvalık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz yıl korona virüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağının uygulandığı 365 gün boyunca sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Ocak 2021 - Cuma 19:11
Güncelleme: 15 Ocak 2021 19:11
Ayvalık´ta sokaktaki dostlara 10 ton mama dağıtıldı

Ayvalık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz yıl korona virüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağının uygulandığı 365 gün boyunca sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.
Veteriner İşleri Müdürlüğü 2020 yılında 908´i kedi, 584´ü köpek olmak üzere toplam 1492 kısırlaştırma gerçekleştirdi, sevimli dostların yuva sahibi olmasına öncülük etti. Geçtiğimiz yıl Ayvalık´ta yaşayanlar 85 kedi ve köpeği sahiplendi.
Lokanta, restoran, kafeterya ve yemekhane gibi işyerlerinin pandemi yasakları nedeniyle kapatılması ve paket servisi uygulaması sokaktaki dostlarımızın zor durumda kalmasına neden oldu. Belediye ve hayvan severlerin desteğiyle sokakta yaşamlarını sürdüren kedi ve köpeklere geçtiğimiz yıl 10 ton mama dağıtıldı.
Haber Merkezi

  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı