Ayvalık'ta 1 Mayıs kutlandı
Ayvalık, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı coşku içinde kutladı. Kutlamalara katılanlar halaylar çekerek eğlendi.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Mayıs 2015 - Cumartesi 18:05
Güncelleme: 02 Mayıs 2015 18:05
Ayvalık

Ayvalık, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı coşku içinde kutladı. Kutlamalara katılanlar halaylar çekerek eğlendi.
Ayvalık Öğretmenevi önünde toplanan işçiler, ellerinde dev Türk bayrağı ve Atatürk posterinin yanı sıra sendika, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin flamaları ile Cumhuriyet Meydanına kadar sloganlar eşliğinde yürüdü.
Kalabalık meydana geldiğinde polis tarafından oluşturulan giriş noktalarında aranarak kutlama alanına alındı.
Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, meclis üyeleri, işçiler, sivil toplum örgütü, siyasi parti ve sendika temsilcilerinin katıldığı kutlama etkinliklerinde günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yapıldı.
Konuşmalarda bundan bir yıl önce Soma'da meydana gelen faciada can veren 3o1 işçi de unutulmadı. Meydanı dolduran kalabalık söylenen türküler eşliğinde halaylar çekti. Ayvalık'taki 1 Mayıs kutlamaları olaysız bir şekilde sona erdi.

Anahtar Kelimeler: Ayvalık’ta 1 Mayıs kutlandı
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

2

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

3

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

4

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

5

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

6

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

7

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor