Ayvalık’ta Engelliler Haftası Şöleni
Ayvalık Belediyesi tarafından 10 – 16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Engelliler Haftası Programı Ayvalık Belediyesi Atatürk Koruluğu’ndaki piknik ve eğlence etkinlikleri ile başladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Mayıs 2022 - Cuma 19:32
Güncelleme: 13 Mayıs 2022 19:32
Ayvalık’ta Engelliler Haftası Şöleni

Ayvalık Belediyesi tarafından 10 – 16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Engelliler Haftası Programı Ayvalık Belediyesi Atatürk Koruluğu’ndaki piknik ve eğlence etkinlikleri ile başladı. 
10-16 Mayıs tarihleri arasında devam edecek olan Ayvalık Engelliler Haftası Programı’nda toplumda farkındalık ve duyarlılığın arttırılması amaçlanıyor. Balık tutma etkinlikleri, diş sağlığı ve temizlik uygulamaları, eğlence aktiviteleri ve müzik dinletilerinin yer aldığı etkinlik boyunca engelli bireylerin daha üretken ve daha özgür bireyler haline gelmeleri, toplumla daha çok bütünleşmeleri sağlanacak. 
Etkinlik kapsamında 13 Mayıs Cuma saat 12.00’de Ayvalık Motor İskelesi’nden Tekne Turu ve Balık Avlanma etkinliği düzenlenecek. 12-13-14 Mayıs tarihlerinde Ayvalık Belediyesi Sosyal Hizmet Merkezi Özel Çocuklar Eğitim Evi’nde Ege Ağız ve Diş Sağlığı ve Diş Hekimleri Derneği tarafından engelli bireylere ücretsiz diş sağlığı ve tedavi hizmeti verilecek.    
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı