Ayvalık'ta AYTUGEB Genel Kurula gitti
Ayvalık Turizm Altyapı Geliştirme Birliği (AYTUGEB) 2015 yılı Olağan Birlik Meclisi 8 gündem maddesi ile toplandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Mayıs 2015 - Salı 03:42
Güncelleme: 05 Mayıs 2015 03:42
Ayvalık

Ayvalık Turizm Altyapı Geliştirme Birliği (AYTUGEB) 2015 yılı Olağan Birlik Meclisi 8 gündem maddesi ile toplandı.
Ayvalık Ticaret Odası Meclis salonunda yapılan toplantıda AYTUGEB Genel Kurulunda birlik üyeleri gündem maddelerini görüşmek ve karara bağladı.
Toplantıya Ayvalık Belediye ve Ayvalık Turizm Geliştirme ve Hizmet Birliği Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, birlik üyesi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile turizmciler katıldı.
Ayvalık Turizm Altyapı Geliştirme Birliği 2015 yılı Olağan Birlik Meclisinde Divan Başkanı ve 2 Katip Üye seçimi yapıldı.
Kapalı usul yapılan seçimlerde Rahmi Gençer, İbrahim Kantarcı, Ümit Özgültekin, Ayhan Gökdeniz, Alp Sezek ve Kadir Temizel yeniden birlik encümenine getirilirken Levent Billurcu'nun yerine ise Edremit Belediyesi Meclis Üyesi, Ahmet Elman seçildi. Birliğin Plan ve Bütçe komisyonuna ise Öztürk Turhan, Serap Tuncay ve Ferzan Kandemir getirildi.
Birliğin 6 aylık Faaliyet Raporu hakkında bilgilendirme yapıldı.
AYTUGEB'in Katıldığı Düseldorf Boat Show Fuarı, ITB (Berlin Turizm Fuarı) ve Miami Kurvaziyer Turizm Fuarı hakkında birlik üyeleri bilgilendirildi.

  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

2

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

3

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

4

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

5

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

6

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

7

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak