Baba ile kızından ortak ?Diyalog? Resim Sergisi
Ayvalık Belediyesi kültürel ve sanatsal çalışmalara ev sahipliğini sürdürüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Ağustos 2015 - Cumartesi 15:04
Güncelleme: 22 Ağustos 2015 15:04
Baba ile kızından ortak ?Diyalog? Resim Sergisi

Ayvalık Belediyesi kültürel ve sanatsal çalışmalara ev sahipliğini sürdürüyor.
Mete Arat ve kız Elif Arat ortak resim sergisi Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´in katılımıyla Orhan Peker Sanat Galerisinde düzenlenen bir kokteyl ile açıldı. Baba, kız Arat´ların ortak resim sergisinin açılış kokteyli oldukça yoğun ilgi gördü.
Çok sayıda sanatseverin hazır bulunduğu Elif- Mete Arat resim sergisinin açılışında konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Mete bey 20 yıldır Ayvalık´a gelip Ayvalık´ta yaşayan, Ayvalık´ın değerlerini iyi bilen, Ayvalık´ı çok seven ve Ayvalık´ı yurt dışında da çok iyi tanıtan ayrıca da Ayvalık´a çok değerli insanları kazandıran bir ağabeyimiz. Bir mimar olarak Almanya´da Türkiye´yi çok iyi temsil ediyor, hem de Türkiye´de yaptığı eserlerde hakikaten çok önemli. Eserlerin hepsi birbirinden güzel, kendilerini tebrik ediyorum? diyerek birer plaket ve Ayvalık´a özgü zeytin ve zeytinyağı ürünlerini içeren birer hediye paketi sundu.
Ressam Mete Arat, ilk kez burada Ayvalık´ta baba kız olarak ortak bir sergi açtıklarını söyleyerek kendilerine bu olanağı sunduğu için Ayvalık Belediyesine ve başkan Rahmi Gençer´e teşekkür etti.
Elif ve Mete Arat´ın eserlerinin yer aldığı ?Diyalog? adını taşıyan sergi, 30 Ağustosa kadar Orhan Peker Sanat Galerisinde gezilebilir.
Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?