BAGFAŞ´a yeni genel müdür yardımcısı
Erdek sınırları içinde bulunan Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.´de(BAGFAŞ) uzun yıllar başarılı çalışmalara imza atan Ela Seçkiner yuvasına döndü.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Ekim 2017 - Salı 11:49
Güncelleme: 17 Ekim 2017 11:49
BAGFAŞ´a yeni genel müdür yardımcısı

Erdek sınırları içinde bulunan Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.´de(BAGFAŞ) uzun yıllar başarılı çalışmalara imza atan Ela Seçkiner yuvasına döndü. Emekliliğinin ardından bir süre dinlenen Seçkiner, gelişen iş hacmi doğrultusunda yeniden ticaret ve ihracattan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak BAGFAŞ´ta göreve başladı.
Avusturya Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü´nden mezun olup 1984 yılında iş yaşamına atılan Ela Seçkiner, BP, NV, Turkse, Shell, The Shell Co of Turkey, Tirsan ve Pak Holding´te çeşitli kademelerde görev yaptı.
BAGFAŞ´taki uzun dönemli iş yaşamına 1999 yılında ithalat müdür yardımcısı olarak başlayan Seçkiner, 2000´de ithalat müdürü oldu. 2004 yılında ise ticaretten sorumlu genel müdür yardımcılığına getirildi.
BAGFAŞ´taki 15 yıllık iş yaşamının ardından 2014 yılında emekli olan Ela Seçkiner, emekliliğinden üç yıl sonra yeniden BAGFAŞ´ta göreve davet edildi.
Haber Merkezi

  • Cuma 6.2 ° / 4.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 6.2 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.3 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BAŞKAN KARIŞIK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

2

SON İFTAR BAŞKAN KARIŞIK’TAN

3

ÇAY BAHÇELERİNDE FİYATLAR YENİDEN BELİRLENDİ

4

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI AÇIKLANDI

5

FACİADAN DÖNÜLDÜ!

6

Başkan Akın’dan Ramazan Bayramı Mesajı “Sofralarımızı Paylaştık, Yüreklerimizi Isıttık”

7

BAŞKAN MİRZA'DAN BAYRAM MESAJI