Bahçeşehir’de “dijital girişimcilik” semineri
Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Bandırma Bahçeşehir Koleji öğrencilerine, “dijital girişimcilik” konusunda seminer verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Kasım 2022 - Çarşamba 14:00
Güncelleme: 30 Kasım 2022 14:01
Bahçeşehir’de “dijital girişimcilik” semineri

Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Bandırma Bahçeşehir Koleji öğrencilerine, “dijital girişimcilik” konusunda seminer verdi. Eraslan, “Ülkenin geleceği dijital girişimciliktedir” dedi.
Eraslan, seminerden önce Bandırma Bahçeşehir Koleji Müdürü Semra Talay ile basın toplantısı düzenledi.
Eraslan, “metaverse” olarak bilinen gerçek ve sanal dünyanın bilim kurgu ile birleştiği yeni oluşumun geleceğe tamamen egemen olacağına dikkati çekerek, bu konuda, 40’a yakın kurum ve kuruluşta, 100 binin üzerinde kişiye ücretsiz eğitim verdiklerini açıkladı.
Bandırma Bahçeşehir Koleji Müdürü Semra Talay da, kurum olarak 11 yıl önce Aybet aracılığıyla dijital eğitimi başlatan ilk kurum olduklarına işaret ederek, “İnterneti kullanan ilk eğitim-öğretim kurumuyuz” diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı

  • Çarşamba 13.7 ° / 6.2 ° Güneşli
  • Perşembe 15 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 14.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Öğrenci servis midibüsü şarampole yuvarlandı; 8 yaralı

2

ADD’den Polat’a önemli görev

3

“Öztaylan’dan İstanbul’da Yoğun Mesai: Güvenlik, Kültür ve İlim Buluşmaları”

4

Bandırma’da Süper Loto sevinci: 150 milyonluk büyük ikramiye tek kupona isabet etti

5

Sarıyer, Bandırmaspor’u 1-0 Mağlup Etti

6

2025 Aile Yılı Kapsamında Bandırma SHM’den Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Ziyaret

7

Erdekspor, Avşa’dan 3 Puanla Döndü