Bakan Pakdemirli minik çoban Şevki ile buluştu
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medyada ünlenen Çoban Şevki ile bir araya geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Şubat 2021 - Cuma 21:45
Güncelleme: 12 Şubat 2021 21:45
Bakan Pakdemirli minik çoban Şevki ile buluştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medyada ünlenen Çoban Şevki ile bir araya geldi. Bakan Pakdemirli, ´geleceğin çiftçisi´ olarak nitelendirdiği Şevki Savran ile gurur duyduklarını söyleyerek destek oldu.
Balıkesir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü´nde düzenlenen törende bir araya gelen Şevki Savran (Çoban Şevki) ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir´linin diyalogları büyük ilgi gördü.
Bakan Pakdemirli, "Bir defa sana bir arkadaş lazım. Çobanın yaylada en önemli arkadaşı nedir? Köpeğidir. Sana halis ve muhlis bir akbaş hediye edeceğiz, seninle beraber büyüsün diye. Bu köpek sürüsüne sahip çıkan, Anadolu´da ´çoban köpeği´ olarak bilinen, aslında kangal sülalesinden bir hayvan. Bizim TİGEM çiftliklerinde yetiştirdiğimiz bir köpek. İnşallah beraber büyüyün, sana da arkadaş olsun." dedi.
Beyaz renkli yavru köpeği kucağına alan Şevki Savran, destekten dolayı Bakan Pakdemirli´ye teşekkür etti.
İki de Balıkesir merinos cinsi koyun hediye ettiğini dile getiren Pakdemirli, "Sürünüze katın, bereket olsun. Bu akşam bir de bunları hazırladık size güle güle kullanın." dedi.
Şevki Savran´da "Çok memnun oldum. Teşekkür ederim. Eğer yeni köpek alırsam bir isim vardı aklımda. Köpeğin ismini ´Pusat´ koymak istiyorum." diye konuştu.

Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi