Bakan İdris Güllüce, Büyükşehir Başkanını ziyaret etti
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Ağustos 2014 - Çarşamba 20:41
Güncelleme: 06 Ağustos 2014 20:41
Bakan İdris Güllüce, Büyükşehir Başkanını ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Uğur, Balıkesir’de katı atık depolamayla ilgili yeni tamamlanan bir tesis olduğunu söyleyerek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığıyla çevre planlaması ile ilgili yakın münasebetlerinin devam edeceğini ve bu konular hakkında bakanlıktan destek beklediğini dile getirdi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Balıkesir turizm açısından önemli illerimizden birisi. Kalkınması hızlı turistik bölgesi fazla olan bir ilimiz. Çevre Bakanlığı tarafından korunması gereken bir ilimiz. Belediyelerle biz iç içe çalışan bir bakanlığız. Değerli başkanımızla birlikte çok mesai harcayacağımıza inanıyorum ve kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

  • Pazar 29.5 ° / 14 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.8 ° / 15.2 ° false
  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı