Bal-Kes yönetiminden Vali Yazıcı´ya ziyaret
Balıkesirspor´un yeni başkanı Mustafa Bahçeci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´ya bir ziyaret gerçekleştirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Mayıs 2018 - Cuma 21:58
Güncelleme: 25 Mayıs 2018 21:58
Bal-Kes yönetiminden Vali Yazıcı´ya ziyaret


Balıkesirspor Baltok Kulübü Yönetim Kurulu, Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci eşliğinde Vali Ersin Yazıcı´ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Vali Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek yönetim kuruluna seçilen isimleri tebrik etti ve yeni sezon çalışmalarında başarılar diledi.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Vali Yazıcı, Balıkesirspor Baltok hakkında Başkan Mustafa Bahçeci ile fikir alışverişinde bulunurken, Başkan Bahçeci, Vali Yazıcı´ya önümüzdeki sezon için hedeflerini iletti.
Kendilerini kabul etiği için Vali Ersin Yazıcı´ya teşekkür eden Başkan Bahçeci, "Ziyaretle hem yeni yönetime gelen arkadaşlarımızı Sayın Valimize tanıtmak hem de fikir alışverişinde bulunmak istedik. Valimiz sporun her zaman yanında olmuştur. Spora verdiği destekten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
Haber Merkezi

  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

2

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

3

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

4

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

5

Ekinlik’te su sıkıntısı

6

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

7

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu