Balıkçı ailesinin mutluluğu
Bandırmanın en eski gazetecileri arasında yer alıp, gazetemizin de yazarları arasında bulunan Önder Balıkçının kızı Yasemin, dünya evine girdi.
Magazin Haber
Yayın: 27 Haziran 2010 - Pazar 00:00
Güncelleme: 27 Haziran 2010 00:00
Balıkçı ailesinin mutluluğu
Bandırma`nın en eski gazetecileri arasında yer alıp, gazetemizin de yazarları arasında bulunan Önder Balıkçı`nın kızı Yasemin, dünya evine girdi.
Serpil-Önder Balıkçı`nın kızları Yasemin Balıkçı(Atıcı), yaşamını Metin Atıcı ile birleştirdi.
Genç çiftin, Erdek Kafkas Motel`de gerçekleşen kına gecesi ve düğün törenlerine, üst düzey protokolün yanı sıra seçkin bir konuk topluluğu katıldı.Tanınmış şovmen Ateşböceği Ercan`ın fıkralarıyla konuklara hoş zaman geçirttiği düğünde sahneye çıkan Türk Halk Müziği`nin tanınmış ismi Recep Kaymak ve Kanuni Coşkun Erdem, geceye renk kattılar. Yasemin-Metin Atıcı çiftinin ikinci düğün törenleri ise İzmit`te gerçekleşti.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 14.6 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 16.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.5 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Etispor antrenörü Sarı: “Biz sistem takımıyız”

2

Etispor Kulübü Başkanı Artun: “Daha da iyi sonuçlar alabilirdik”

3

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: “Ligde her maç zor

4

Spor Bilimleri Fakültesi yeni atılımlara doğru!

5

Bandırma Belediye Meclisi’nde büyük gerginlik!

6

CHP Erdek Kadın Kolları’ndan Laiklik Vurgusu: “Laiklikten Asla Vazgeçmeyeceğiz”

7

EMITT’in gözbebeği Balıkesir oldu