Balıkçı ailesinin mutluluğu
Bandırmanın en eski gazetecileri arasında yer alıp, gazetemizin de yazarları arasında bulunan Önder Balıkçının kızı Yasemin, dünya evine girdi.
Magazin Haber
Yayın: 27 Haziran 2010 - Pazar 00:00
Güncelleme: 27 Haziran 2010 00:00
Balıkçı ailesinin mutluluğu
Bandırma`nın en eski gazetecileri arasında yer alıp, gazetemizin de yazarları arasında bulunan Önder Balıkçı`nın kızı Yasemin, dünya evine girdi.
Serpil-Önder Balıkçı`nın kızları Yasemin Balıkçı(Atıcı), yaşamını Metin Atıcı ile birleştirdi.
Genç çiftin, Erdek Kafkas Motel`de gerçekleşen kına gecesi ve düğün törenlerine, üst düzey protokolün yanı sıra seçkin bir konuk topluluğu katıldı.Tanınmış şovmen Ateşböceği Ercan`ın fıkralarıyla konuklara hoş zaman geçirttiği düğünde sahneye çıkan Türk Halk Müziği`nin tanınmış ismi Recep Kaymak ve Kanuni Coşkun Erdem, geceye renk kattılar. Yasemin-Metin Atıcı çiftinin ikinci düğün törenleri ise İzmit`te gerçekleşti.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 12.6 ° / 6.6 ° false
  • Cuma 11.2 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 12.5 ° / 5.9 ° false
1

Erdek’te Akaryakıt İstasyonu Yıkıldı

2

Marmara ve Avşa’da BASKİ yatırımları ele alındı

3

ÜRÜN ALIM KAMPANYASI 14 ARALIK’TA SONA ERİYOR

4

İlkokul değil, sanki yaşam merkezi!

5

Bandırmaspor - Bodrum FK: 2-0

6

“Malta Parkı” görücüye çıktı!

7

Sualtı Tüfeğiyle Avcılık Belge ile Yapılacak