Tarih: 03.12.2013 00:00

Balıkesir'de Kömür Sobası Can Aldı

Facebook Twitter Linked-in

Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 65 yaşındaki Zehra Çetin yaşamını yitirirken, eşi 70 yaşındaki Rahmi Çetin hastanede tedavi altına alındı.
Balıkesir`de özel bir şirkette satış sorumlusu olarak çalışan Şenol Çetin, bugün Gümüşçeşme Mahallesi 380 Sokak`taki müstakil evde yaşayan anne ve babasını telefonla defalarca arayıp, yanıt alamadı. Endişelenen Şenol Çetin, saat 16.00`da işyerinden izin alarak anne ve babasının oturduğu eve geldi. Zili çalmasına rağmen yine yanıt alamayan Şenol Çetin, bir arkadaşıyla kapıyı kırıp içeri girdiğinde yerde yatan anne ve babasını gördü. Çetin`in haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ekibi, 6 çocuk annesi Zehra Çetin`in öldüğünü belirledi. Zor nefes alan eşi Rahmi Çetin ise ilk müdahalenin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Bağkur emeklisi olan Çetin`in hayati tehlikeyi atlattığı ve durumunun iyiye gittiği bildirildi.
Savcının evdeki incelemesinin ardından, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Zehra Çetin`in cesedi, aynı hastanenin morguna kaldırıldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —