BALIKESİR, 15 TEMMUZ´UN YIL DÖNÜMÜNDE TEK YÜREK OLDU
Balıkesir´de, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kentteki tüm camilerde, 15 Temmuz Şehitleri için mevlit okutuldu.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Temmuz 2018 - Cumartesi 23:17
Güncelleme: 14 Temmuz 2018 23:17
BALIKESİR, 15 TEMMUZ´UN YIL DÖNÜMÜNDE TEK YÜREK OLDU

Balıkesir´de, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kentteki tüm camilerde, 15 Temmuz Şehitleri için mevlit okutuldu. Kent merkezinde ise stantlar kurularak vatandaşlara lokma ikram edildi.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın hafta başında Balıkesir´deki şehit ailelerini ziyaretiyle başlayan "15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri devam ediyor. Balıkesir ve bazı ilçelerinde 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yapılan konferansların ardından, dün de kentteki tüm camilerde 15 Temmuz Şehitleri ve tüm Şehitler için mevlit okutuldu. Stantların kurulduğu alanda lokma hayırı yapıldı. Ayrıca 15 Temmuz temalı resim ve fotoğraf sergisi Valilik Rıza Akdemir Sergi Salonu´nda yerini aldı.
Balıkesir Üniversitesi Kampüs Camii´nde Cuma namazının ardından okunan mevlide, Vali Ersin Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve vatandaşlar katıldı. Mevlidin ardından, Vali Yazıcı lokma hayrının yapıldığı stantlara giderek, vatandaşlara kendi elleriyle lokma ikram etti.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi