BALIKESİR, 15 TEMMUZ´UN YIL DÖNÜMÜNDE TEK YÜREK OLDU
Balıkesir´de, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kentteki tüm camilerde, 15 Temmuz Şehitleri için mevlit okutuldu.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Temmuz 2018 - Cumartesi 23:17
Güncelleme: 14 Temmuz 2018 23:17
BALIKESİR, 15 TEMMUZ´UN YIL DÖNÜMÜNDE TEK YÜREK OLDU

Balıkesir´de, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kentteki tüm camilerde, 15 Temmuz Şehitleri için mevlit okutuldu. Kent merkezinde ise stantlar kurularak vatandaşlara lokma ikram edildi.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın hafta başında Balıkesir´deki şehit ailelerini ziyaretiyle başlayan "15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri devam ediyor. Balıkesir ve bazı ilçelerinde 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yapılan konferansların ardından, dün de kentteki tüm camilerde 15 Temmuz Şehitleri ve tüm Şehitler için mevlit okutuldu. Stantların kurulduğu alanda lokma hayırı yapıldı. Ayrıca 15 Temmuz temalı resim ve fotoğraf sergisi Valilik Rıza Akdemir Sergi Salonu´nda yerini aldı.
Balıkesir Üniversitesi Kampüs Camii´nde Cuma namazının ardından okunan mevlide, Vali Ersin Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve vatandaşlar katıldı. Mevlidin ardından, Vali Yazıcı lokma hayrının yapıldığı stantlara giderek, vatandaşlara kendi elleriyle lokma ikram etti.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

2

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

3

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

4

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

6

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

7

BANÜ’den huzurevinde etkinlik