Balıkesir Aile Destek Merkezi görevlileri Tatvan´da
Gönül Elçileri tarafından Tatvan´a davet edilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun...
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Mart 2018 - Cuma 18:12
Güncelleme: 16 Mart 2018 18:12
Balıkesir Aile Destek Merkezi görevlileri Tatvan´da

Gönül Elçileri tarafından Tatvan´a davet edilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun eşi ve aynı zamanda Aile Destek Merkezi Koordinatörü Didar Kafaoğlu beraberindeki heyet ile birlikte Tatvan´daki temaslarını sürdürüyor.
Balıkesir ile Tatvan arasında kurulan gönül köprüsü kapsamında Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan´ın eşi Arzu Özkan ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun eşi Didar Kafaoğlu öncülüğünde, Tatvan Gönül Elçileri arasında oluşturulan gönül köprüsü kapsamında okullar ziyaret edildi.
Okul ziyaretleri gerçekleştiren heyet, öğretmenlere çiçek, öğrencilere çikolata ve okul öncesi çocuklara da oyuncak dağıttı. Okul ziyaretleri sonrası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan´ın himayelerinde ekranların sevilen yüzü Müge Anlı tarafından başlatılan ?Okuma yazma bilmeyen kalmasın? seferberliği kapsamında, Tatvan ilçesinde açılan okuma-yazma kurslarını ziyaret eden heyetler kursa katılan kadınlara çiçek vererek, katılımlarından dolayı kadınları tebrik etti.
Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay´ı makamında ziyaret eden Gönül Elçileri, son olarak Tatvan Aile Destek Merkezi´ni (TADEM) ziyaret ederek kurslara katılan kadınlarla sohbet edip, TADEM´de yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Okul ziyaretleri programına, Tatvan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Akhan ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kazım Acar ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Emine Ödemiş ile Koordinatör Sıdıka İmran Tolacıoğlu katıldı.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”