,
Bugün, 19 Nisan 2025 Cumartesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yerli otomobile geçecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yerli otomobile geçecek

Kocaeli´nin Gebze İlçesi´ndeki Bilişim Vadisi´nde düzenlenen "Türkiye´nin Otomobili Girişim Grubu Yeniliğe Yolculuk Buluşması"

Kocaeli´nin Gebze İlçesi´ndeki Bilişim Vadisi´nde düzenlenen "Türkiye´nin Otomobili Girişim Grubu Yeniliğe Yolculuk Buluşması" programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılan yerli otomobilin ilk taliplilerinden biri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın talimatı doğrultusunda belediye araçları yerli otomobil ile değiştirilecek.
Yerli otomobilin seri üretimine geçilmesiyle birlikte tercihlerini yerli ve milli olandan yana kullanacaklarını belirten Yılmaz "Dünya ekonomisinde söz sahibi olmak için bizler de yerli ve milli otomobilimizi tercih edeceğiz. Bu otomobilden kazanılan her kuruş Türkiye´nin kazancıdır. Hizmet araçlarımızı yerli otomobil ile değiştirerek bu alanda öncü olmayı ve yerli üretimi desteklemeyi hedefliyoruz." dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 21 ° / 9 ° Güneşli
  • Pazar 21.1 ° / 9.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.8 ° / 10 ° Güneşli