Balıkesir gazetecilerinin Güney Marmara buluşması
TÜRKİYE´nin en eski ve köklü meslek kuruluşlarından Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğindeki "Balıkesir Basınının Güney Marmara Buluşması" ilimizin metropol ilçelerinden Bandırma´da gerçekleştirilecek.
Bölge Haberleri
Yayın: 04 Şubat 2016 - Perşembe 18:04
Güncelleme: 04 Şubat 2016 18:04
Balıkesir gazetecilerinin Güney Marmara buluşması

TÜRKİYE´nin en eski ve köklü meslek kuruluşlarından Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğindeki "Balıkesir Basınının Güney Marmara Buluşması" ilimizin metropol ilçelerinden Bandırma´da gerçekleştirilecek.
Cuma günü, Grand Asya Otel´deki buluşmaya Bandırma, Gönen, Erdek, Susurluk, Manyas ve Marmara ilçelerindeki yerel gazetelerin sahip, yönetici ve basın emekçileri yanında yaygın basın temsilcilerinin katılması bekleniyor.
"Güney Marmara Buluşması" Balıkesir merkez ile diğer ilçelerindeki gazetecilerin bölgedeki meslektaşlarıyla kucaklaşmasına sahne olacak.
Bandırma, Susurluk, Gönen, Manyas, Marmara ve Erdek ilçelerinin protokolünü bir araya getirmesi beklenen gecede, basınla ilgili kamu kuruluşlarının temsilcileri de yer alacak.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile milletvekillerinin de gazetecilerle birlikte olacağı 5 Şubat´taki buluşmada Anadolu Basınına hizmetleri nedeniyle bazı kuruluşlarla isimlere teşekkür şildi sunulacağı bildirildi.
Haber Merkezi

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

2

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

3

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

4

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

5

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

6

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

7

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza