Tarih: 29.11.2015 02:19

Balıkesir Hilton Hoteller zinciri ile tanışacak

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ortaya koyduğu vizyon ve şehre değer katan yatırımlarıyla Balıkesir´i cazibe merkezi haline getiriyor.
Büyüyen ve dünya açılan Balıkesir´de iyi bir otele ihtiyaç duyulduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Uğur, bu eksikliğin giderilmesi için başlattığı sürecin sonunda dünyaca ünlü otel zinciri Hilton´u Balıkesir´e getirdi.
Başkan Uğur´un girişimleri sonucunda başlayan süreçte, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne ait Yaylada AVM ile KİPA arasında yer alan 12 bin metrekare arazinin 6 bin metrekaresine otel yapılması için encümende yapılan ihaleyi Hilton kazandı.
Dünyaca ünlü marka Hilton´a ihale edilen 6 bin metrekare alana Hilton Garden Inn konseptinde otel yapılacağı, otel inşaat çalışmalarının 2016 Mart ayında başlayacağı ve inşaatın iki yıl içinde tamamlanacağı açıklandı.
Dünyaca ünlü otel zinciri Hilton´un Balıkesir´e otel yapma kararı alması memnuniyetle karşılanırken, Hilton´un ihaleye katılmasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un başta MIPIM olmak üzere ulusal ve uluslararası fuarlarda Balıkesir´de tanıtmasının etkisi olduğu belirtildi.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —