Balıkesir Milletvekilleri mazbatalarını aldı
26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi´nde AK Parti, CHP ve MHP´den seçilen Balıkesir milletvekilleri mazbatalarını aldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 10 Kasım 2015 - Salı 07:21
Güncelleme: 10 Kasım 2015 07:21
Balıkesir Milletvekilleri mazbatalarını aldı

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi´nde AK Parti, CHP ve MHP´den seçilen Balıkesir milletvekilleri mazbatalarını aldı.
Balıkesir Adalet Sarayına gelen AK Parti Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu ve Kasım Bostan´a mazbataları, İl Seçim Kurulu Başkanı Kemal Yılmaz tarafından verildi.
Bostan mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmada, ?Son seçim milletimize ve memleketimize hayırlı olsun. Balıkesirli vatandaşlar bizlere temsil görevi verdi. Biz de onları Ankara´da en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. İnşallah milletimize karşı mahcup olmayız? diye konuştu.
CHP´li Mehmet Tüm, Namık Havutça ve Ahmet Akın da adliyeye gelip mazbatalarını Yılmaz´dan aldı.
Havutça, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, yeni dönemin ülkeye, millete hayırlı olmasını diledi.
Öncelikle AK Parti´nin verdiği sözlerin takipçisi olacaklarını belirten Havutça, ?Asgari ücreti 1.300 lira yapacaklar. Taşeron işçilerin kadroya alınması, emekli maaşının artması bunların takipçisi olacağız. Ayrıca beni bir kez daha Meclis´e gönderen halkıma teşekkürlerimi sunuyorum.? dedi.
Son olarak mazbatasını yine Yılmaz´dan alan MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ise seçimlerin centilmenlik çerçevesinde geçtiğini ifade ederek, Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin dedi.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Balıkesir’de deprem seferberliği çağrısı

2

Amatör Balıkçılar Büyükşehir’in yarışmasında hünerlerini sergiledi

3

Gönen’in gururu Mustafa Çulcu’nun adı ölümsüzleşiyor

4

DAHA GÜZEL BIR BANDIRMA İÇİN BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLADI

5

CHP’de Atak toplantısı

6

Balıkesir’de Naci Görür deprem gerçeğini anlatacak

7

TGC, Evrensel Gazetesi’ne saldırıyı kınadı